merlijn runia

mezzosoprano

Merlijn Runia - mezzosoprano

Back to All Events

SPRUIT

Van 4 t/m 8 maart organiseert Kameroperahuis voor de vierde keer SPRUIT, een maakweek voor makers van Kameroperahuis op een bijzondere locatie in Zwolle. Dit jaar nemen tien jonge muziektheatermakers een week lang het Perrontheater in Zwolle over. Op vrijdag 8 maart presenteren ze om 16:00 en 19:00 uur het resultaat tijdens twee muziektheaterroutes. De gratis kaarten voor de routes zijn vanaf nu te reserveren via de website van de Zwolse Theaters.

Tijdens SPRUIT krijgen de makers de kans om voorstellingen en producties in ontwikkeling te presenteren. Daarmee spelen we in op de wens van onze makers om nieuwe concepten ook eens te kunnen uitproberen op publiek. Als bezoeker loop je tijdens de route door het Perrontheater en zie je korte performances in verschillende ruimtes.

Pay what you can, voor het reserveren van kaarten, klik hier!

Perrontheater, Zwolle

Earlier Event: March 2
iets met dieren
Later Event: March 23
iets met dieren