merlijn runia

mezzosoprano

Merlijn Runia - mezzosoprano

Back to All Events

iets met dieren

Een beestachtig liedrecital door Merlijn Runia (mezzosopraan) en Mark van Nispen (piano)
 
Een pauw die zou trouwen,  een zwaan met dreigend overgewicht en een kleine olifant met groene bolhoed, die koning van het dierenrijk zal worden. Maar ook een mijmerende visser, een op meisjes jagende rattenvanger en een postduif die niet verzaakt de liefste liefdesbrieven rond te brengen…

Samen vormen deze dieren in charmante, poëtische en geestige vertellingen de basis van dit concert met liederen van Wolf, Schubert, Ravel (Histoires Naturelles) en Poulenc’s ‘l’Histoire de Babar’ voor spreker en piano.  

2 maart 2019 | 15.00 uur | toegang: vrijwillige bijdrage
Doopsgezinde Kerk, Rotterdam

www.merlijnrunia.nl  | www.markvannispen.com

Earlier Event: February 15
Coco Collectief - Winterreise
Later Event: March 8
SPRUIT